Bengkel Pengurusan Berat Badan UPM - Mingguan Malaysia (2008)
JABATAN Pemakanan dan Dietetik Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSP), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan satu bengkel pengurusan berat badan pada 14jun ini Sabtu bertempat di Dewan Kuliah Utama FPSP. Tujuan utama bengkel ini adaiah untuk memberi kesedaran dan pengetahuan terkini mengenai obesiti selain cara pengurusan berat badan yang berkesan untuk diri sendiri dan juga keluarga.