PASB Bimbing Usahawan Kambing - Utusan Malaysia, (2008)
Utusan Malaysia dan sisipannya, Mega, sekali lagi berganding bahu dengan rakan strategiknya, Agro Bank dan Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), Universiti Putra Malaysia menganjurkan Bengkel Usahawan Kambing pada 14 dan 15 Jun ini.