Karnival Pantai Timur - Berita Harian, (2008)
Karnival Pantai Timur akan diadakan di Dewan Besat, PUsat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahahuddin Abdul Aziz Shah, Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, pada 14 hingga 19 Julai ini dan orang ramai dipelawa hadir.