Kebolehpasaran graduan UPM 82.2 peratus, tertinggi di kalangan IPT - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 6 Mei – Kebolehpasaran graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) menjangkau 82.2 peratus, iaitu yang tertinggi di kalangan institusi pengajian tinggi di negara ini