UPM sekretariat ASAIHL Malaysia dan tuan rumah Persidangan ASAIHL 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 30 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) dilantik sebagai sekretariat The Association of Southeast Asian Institutions of Higher Learning (ASAIHL) Malaysia dan tuan rumah Persidangan ASAIHL pada tahun 2016 di kampusnya