UPM hasil teknologi kosmesutikal berasaskan buah naga yang pertama di Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG – Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr.Siti Salwa Abd. Gani menghasilkan produk kosmesutikal iaitu Naga Essence yang pertama di Malaysia yang berasaskan daripada buah naga.