UPM raih 200 universiti terbaik dunia dalam 13 subjek - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuhkan reputasi akademik dan penyelidikan apabila 13 subjeknya tersenarai dalam 200 terbaik Penarafan Universiti Dunia QS berasaskan subjek tahun 2015