UPM Angels juara Ragbi 7’s Jemputan MASUM 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 19 April – Pasukan UPM A, UPM Angels menjuarai sukan Ragbi 7’s Jemputan MASUM 2015 yang disertai 32 pasukan yang daripada universiti awam, institusi pengajian tinggi swasta (IPTS), Politeknik dan Kolej Komuniti seluruh negara