PAUPM sumbang RM 1.06 Juta kepada UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 18 April - Persatuan Alumni UPM (PAUPM) menyerahkan cek bernilai RM 1.06 juta kepada Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk meneruskan legasi menyumbang semula kepada universiti itu.