Prof Dr Jayum dilantik penyandang Kursi Tun Abdul Razak, Ohio University - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 8 April (UPM)-- Timbalan Dekan (Siswazah), Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Dr Jayum Anak Jawan dilantik sebagai penyandang Kursi Tun Abdul Razak ke-15, Ohio University, Amerika Syarikat bagi tempoh dua tahun mulai 1 Julai depan