Taklimat Audit Pengkalan Swaakreditasi - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 6 April –UPM akan menjalani Audit Pengekalan Swaakreditasi yang dijadualkan pada 28 September hingga 2 Oktober 2015 yang akan dilaksan akan oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) sebagai sebahagian syarat penilaian semula institusi yang telah dianugerahkan status swaakreditasi sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh lima tahun.