UPM lancar Hari Tanpa Kenderaan Bermotor di kampus - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 4 April – Universiti Putra Malaysia (UPM)melancarkan Hari Tanpa Bermotor UPM yang telah mula dilaksanakan pada bulan April dalam menyokong agenda Kampus Hijau di dalam kampus