UPM, HDC wujudkan peluang perdagangan di peringkat ASEAN dalam produk halal - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 18 Mac (UPM) – Produk halal berpotensi tinggi di ASEAN kerana mempunyai lebih 300 juta penduduk Islam, dan dengan membangunkan World Halal Innohub akan membantu negara membangunkan lebih banyak produk halal menerusi inovasi penyelidk