UPM Rangkul Enam Anugerah Di Inpex USA - Utusan Malaysia, (2008)
Beberapa penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) membanggakan negara apabila memenangi enam anugerah di Ekspo Reka Cipta dan Produk Barn (Inpex) 2008 di Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika Syarikat baru-baru ini.