UPM lancar Modul Pembangunan Pelajar Holistik bantu bentuk sahsiah pelajar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 1 April – Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan Modul Pembangunan Pelajar Holistik yang pertama bagi membantu membentuk sahsiah pelajar masa kini