UPM dan One FM anjur program ‘One FM Go Green Campaign’ sempena Earth Hour - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 28 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama One FM Radio Sdn Bhd (oneFM) menganjurkan aktiviti menanam 500 pokok buah-buahan di sekitar Dusun Contoh UPM sempena program ‘one FM Go Green Campaign’ dalam menyokong sambutan Earth Hour 2015 di sini.