Kolej Kelima galak mahasiswa aktif dalam kebudayaan islam melalui FESTMA -V - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 8 Mac (UPM) – Kolej Kelima Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Pertandingan Festival Marhaban Harmoni V Terbuka UPM 1Malaysia 2015 (FESTMA-V) peringkat IPTA/IPTS di Panggung Percubaan untuk mempamerkan tradisi marhaban kepada pelajar, komuniti luar dan pelbagai bangsa.