Susu Kuda Liar Mampu Cegah Pelbagai Penyakit Bahaya - Berita Harian, (2008)
PENGAMBILAN susu kuda liar secara berterusan didapati mampu mengawal dan mencegah sel tubuh daripada rosak dan dijangkiti kanser.