Praktik solat waktu kritikal: panduan solat di luar kebiasaan - Mohd Yusoff, Ahmad Nasir; Ismail, Johan (Must Read Sdn. Bhd., 2014)
Pernahkah anda mengalami kesulitan untuk mengerjakan solat ketika dalam perjalanan?