Pencemaran dioksin dan kesihatan - Mohd Elias, Saliza (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2014)
Buku untuk umum berkenaan pencemar dioksin, sumber-sumber, kesan bahaya kepada kesihatan dan situasi penyelidikan di Malaysia.