UPM Rai Majlis Berbuka Puasa Bersama Pelajar Antarabangsa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 12 Ogos – Pusat Antarabangsa Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan majlis berbuka puasa bersama pelajar mobiliti antarabangsa sempena menyambut bulan Ramadan pada tahun ini.