UPM, PRCSB Jalin Kerjasama - Harian Metro, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani satu perjanjian dengan Puncak Research Centre Sdn. Bhd. (PRCSB) untuk bekerjasama dalam akitiviti penyelidikan berteraskan air.