Kempas 2008 Pupuk Pelajar Sayangkan Khazanah Alam - Berita Harian, Khairina Yasin (2008)
Khazanah alam semula jadi negara yang tinggi nilainya disifatkan peninggalan paling berharga kepada generasi muda untuk dijaga dan dipulihara sehingga tiba masa untuk diwarisi generasi seterusnya.