Pelajar UPM Beri Rawatan Kesihatan Percuma - Berita Harian, (2008)
110 pelajar Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) Universiti Putra Malaysia UPM akan memberikan khidmat pemeriksaan kesihatan percuma di Sekolah Kebangsaan Legong Ulu Rembau Negeri Sembilan pada 13 hingga 15 Jun ini.