Mengapa makanan halal - Ismail, Noor Azlin (Synergy Media, 2014)
Buku ini adalah buku ilmiah yang menerangkan tentang kepentingan makanan halal dan kesan yang diberikan dalam pelbagai aspek kehidupan manusia termasuklah urusan perniagaan dan penyelidikan.