MoU UPM – SUK Selangor beri peluang belia sertai program pengajian diploma - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SHAH ALAM, 6 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Pejabat Setiausaha Kerajaan (SUK) Selangor mengenai kerjasama program Diploma Belia Dalam Kerja Pembangunan Eksekutif (DBKP) kearah melahirkan graduan yang berpengetahuan dalam bidang teras pembangunan belia