Kolej 15 UPM perkenal sukan besbol di UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 7 Mac – Kolej Kelima Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan sukan besbol bagi mengalakkan pelajar UPM untuk menceburi sukan baharu serta mempromosikan sukan ini kepada masyarakat di Malaysia.