UPM lancar buku ‘Kaedah Interpretasi dalam Pengajaran Pendidikan Alam Sekitar' - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 25 Februari - Fakulti Perhutanan, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan sebuah buku berkenaan penggunaan interpretasi sebagai kaedah pengajaran yang memfokuskan kepada pendidikan alam sekitar