Mahasiswa mesti ambil berat soal perpaduan, kata TPM Tan Sri Muhyiddin - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 2 Mac (UPM) – Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mahu pelajar institusi pengajian tinggi supaya sentiasa menitikberatkan perpaduan di sebalik penumpuan mereka di dalam menimba ilmu pengetahuan.