Pameran Pendidikan Asasi beri peluang pelajar mengenali program pengajian UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 25 Feb – Pusat Asasi Sains Pertanian (ASPER), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Pameran Pendidikan Asasi 2015 untuk memberi peluang kepada pelajar untuk memperolehi maklumat mengenai program pengajian UPM yang diminati.