3 emas, 1 special award di MTE 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
KUALA LUMPUR, 14 Feb – Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membawa pulang tiga pingat emas dan satu anugerah khas dalam pameran Malaysia Teknologi Expo (MTE) 2015 pada 12-14 Februari di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini.