Program Citi-UPM didik wanita matang bebas kebergantungan kewangan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 12 Feb– Institut Gerontologi (IG), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Citi Foundation menganjurkan Program Citi-UPM Pendayaupayaan Kewangan untuk Wanita Matang bagi meningkatkan kesedaran mereka mengenai keperluan perancangan kewangan di hari tua