UCTC bantu penternak Batu Talam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
RAUB, 9 Feb – Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC) UPM telah menganjurkan Majlis Pelancaran Program Pengehakupayaan Penternak dan Klinik Pakar UPM di Mukim Batu Talam, Raub, Pahang untuk mempromosikan kejayaan penternak Raub yang telah berjaya dan dijadikan model motivasi pada masyarakat umum.