UPM dan dua universiti pertanian Thailand tawar ijazah berkembar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
BANGKOK, 5 Februari 2015 (UPM) -- Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan dua universiti ternama di Thailand - Kasetsart University dan Maejo University - semasa lawatan Naib Canselor, Prof. Dato' Dr. Mohd. Fauzi Ramlan ke beberapa buah universiti di Thailand pada 2-5 Februari 2015 lalu.