UPM tempat pertama “Ranking of Web Universities” di Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG , 11 Februari (UPM): Universiti Putra Malaysia (UPM) cemerlang apabila mengungguli kedudukan tempat pertama dalam “Ranking of Web Universities” (Webometrics Ranking) di Malaysia, iaitu ranking laman web institusi pengajian tinggi (IPT) yang terbaharu edisi Januari 2015.