UPM tingkat kerjasama pendidikan dengan 4 universiti di Jordan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
AMMAN, 27 Jan - Delegasi Universiti Putra Malaysia (UPM) meningkatkan kerjasama akademik dan pengantarabangsaan program pendidikan yang ditawarkan dengan empat buah universiti di Jordan baru-baru ini.