Jangan selesa dengan pencapaian baik sekarang, kata NC - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 23 Jan 2015 (UPM) – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dato’ Dr. Fauzi Ramlan menggariskan lapan bidang yang akan diberi penekanan pada tahun 2015, tatkala turut meminta warga UPM agar tidak berasa selesa dan berpuas hati dengan pencapaian baik yang dicapai setakat ini.