UPM lancar program bersama komuniti Paloh - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
PALOH – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan Program Science, Technology, Engineering, Mathematic (STEM) dan UPM-Green Fingers bagi mendidik komuniti Paloh terutamanya pelajar sekolah dan belia untuk meminati bidang sains dan pertanian pada 10 Januari lalu.