UPM sumbang RM60,000 untuk tabung bantuan banjir Kementerian Pendidikan Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
PUTRAJAYA, 9 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi sumbangan sebanyak RM60,000 kepada Tabung Bantuan Banjir, Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) sebagai sokongan dalam membantu mangsa banjir di negeri-negeri Pantai Timur.