UPM raih 41 terbaik dunia ui-greenmetric world university ranking - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 19 Januari 2015 - Universiti Putra Malaysia (UPM) tersenarai pada kedudukan ke-41 terbaik di dunia berdasarkan usaha kelestarian kampus dan pengurusan alam sekitar dalam penarafan UI-Greenmetric World University Ranking yang diterbitkan baru-baru ini.