Puas dapat bantu rakyat Palestin, kata penerima Anugerah Maulidur Rasul - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG:“Meskipun sedikit bantuan diberi, tetapi mereka membalas dengan senyuman. Mereka tidak meminta-minta , tetapi apabila kami hulur buah tangan, mereka melahirkan penghargaan dengan ucapan yang begitu mengharukan.”