Inovasi minyak, lemak guna teknologi nano untuk kosmetik dan farmaseutikal - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG - Penggunaan minyak dan lemak berjaya dipelbagaikan, hasil daripada inovasi yang menterjemahkannya menjadi bahan yang lebih berguna menggunakan teknologi nano, termasuk dalam industri farmaseutikal dan kosmetik.