UPM hantar 150 sukarelawan pelajar dan staf bantu mangsa banjir Rantau Panjang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2015)
SERDANG, 5 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) menghantar Misi Sukarelawan Bantuan Mangsa Banjir 3D fasa pertama pada 2 hingga 5 Januari, 2015 baru-baru ini terdiri daripada 150 pelajar dan staf termasuk pasukan perubatan ke lokasi bencana banjir di Rantau Panjang, Kelantan.