UPM raih 'Order of Merit: Best Invention for Children' di World Inventor Award - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2015)
SOUL - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi 'Order of Merit: Best Invention for Children' pada '2014 World Inventor Award Festival' (WIAF) di Seoul, Korea Selatan baru-baru ini.