Dr. Hafidzi terima Anugerah Maulidur Rasul 1436H/2015 peringkat kebangsaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2015)
PUTRAJAYA - Prof. Madya. Dr. Hafidzi Mohd. Noor dari Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Anugerah Maulidur Rasul 1436H/2015 sempena sambutan Maulidur Rasul peringkat kebangsaan di Masjid Putra, Putrajaya pada 3 Januari, 2015 baru-baru ini.