UPM pupuk amalan kitar semula di kalangan komuniti Serdang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 15 Nov – Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Hari Kitar Semula 2014 untuk memupuk amalan kitar semula di kalangan komuniti Serdang.