Perubahan Nama Pejabat Perancangan Strategik dan Korporat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
Dimaklumkan bahawa, Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Universiti (JPU) Bil. 528 bertarikh 19 November 2014 yang lalu telah bersetuju untuk membuat penamaan semula Pejabat Perancangan Strategik dan Korporat (hasil penggabungan Pejabat Pemasaran dan Komunikasi dan Bahagian Perancangan Korporat) dengan nama PEJABAT STRATEGI KORPORAT DAN KOMUNIKASI (CORPORATE STRATEGY AND COMMUNICATIONS OFFICE) dengan singkatan nama CoSComm.