MAPCVCC 2014 tingkat kesedaran perubahan iklim paya bakau negara Asia Pasifik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR, 11 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) anjur International Conference On Mangroves Of Asia-Pacific Countries In View Of Climate Change (MAPCVCC-2014) untuk meningkatkan kesedaran mengenai perubahan iklim hutan paya bakau di sekitar negara Asia Pasifik.