Pensyarah UPM terima pengiktirafan Nigeria dalam pengurusan sisa pepejal - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 9 NOV – Seorang pensyarah Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat anugerah Merit Award for Excellence dan Award for Excellence daripada kerajaan Nigeria baru-baru ini.