Pameran NYAWA’14 UPM dedahkan keunikan Microbe - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 7 Nov (UPM) - Sebanyak 50 spesimen bertemakan microbe menjadi tarikan utama dalam Pameran Nature’s Yield and Wonders Of Arts 2014 (NYAWA’ 14: Microbe) di Galeri Serdang, Fakulti Rekabentuk dan Senibina Universiti Putra Malaysia yang berlangsung pada 22 September hingga 28 November 2014.